Vacatures

Technisch adviseur


Vidol Marine is officieel distributeur van Shell Nederland en is gespecialiseerd in de scheepvaart sector met als doel het optimaliseren van het smeertechnisch onderhoud. Daarnaast adviseren en leveren wij nieuwe brandstoffen welke ondersteunen bij het ‘groener’ varen. Alternatieve brandstoffen en regelgeving omtrent reductie van emissies volgen wij nauwlettend.

Wij zijn op zoek naar een technisch adviseur met een goed commercieel gevoel ter ondersteuning van de commercieel manager!

Als technisch adviseur van Vidol Marine ben jij gespecialiseerd in het adviseren en toepassen van smeermiddelen, brandstoffen en oplossingen op maat. Naast de juiste productkeuze per toepassing, stel je naar behoefte smeerschema’s op, neem en beoordeel je olieanalyses en kijk je op welke wijze er nog meer geoptimaliseerd kan worden. Je legt hierbij ook contacten met de diverse fabrikanten (OEM’ers). Het resultaat van nieuwe brandstof ga jij meten, door het uitvoeren van emissiemetingen aan boord. Zo ondersteun je de schippers bij het voldoen aan de geldende en toekomstige milieurichtlijnen..
 
Voel jij je geroepen voor deze uitdagende functie van Technisch verkoopadviseur? Dan vinden wij het belangrijk dat je technische kennis hebt van scheepsmotoren. Daarnaast vragen we:

Heb je interesse in deze functie?
Solliciteer dan direct en stuur je cv en motivatie door naar Marleen Alkemade of bel 013 54 25 200.